Everglade

Jo, idag skulle vi till everglade för att åka på alligator"saffari".
09.40 skulle vi vara på plats vid centrat för avfärd, 09.58 börjar vi bli lite fundersamma över ifall dem glömt bort oss eller om vi tagit fel på tiden... ingen buss och inga andra resenärer?

10.05 anländer en buss med en mkt förvirrad chafför som dessutom är på väg att ta livet av oss turister i den hetsiga miamitrafiken redan efter någon kilometer. Inte så konstigt då han samtidigt försöker hålla koll på bilar framför,på sidan och bakom oss och dessutom tar på sig rollen som reseguide med mikrofon och grejer.,galen! Väl framme får alla en sån här härlig klisterlapp med en siffra på som skulle placeras på bröstet så att man visste vilken grupp man tillhörde ,och det poängterades högt och tydligt upprepade gånger "folks,keep the group together", alla skulle gå i grupp för att inte tappa bort någon...turist? ja visst.

Förväntansfulla kliver vi på båten som ska färda oss över träsket på jakt efter alligatorer, och mkt riktigt fick vi syn på både såna och fåglar..



Efter turen på träsket väntade en alligatorshow...häftigt tänkte vi.
Kanske spännande för barn ,men för en vuxen att se en stor amerikansk man slänga sig över en gammal och uttråkad alligator blev inte så mkt mer upphetsande än den mindre roade busstrippen till detta "äventyr".
Höjdpunkten var väl kanske den här då jag blev tjenis med "harry and larry"..haha..riktigt sköna snubbar. :)

Tillbax i innerstan gick vi för att luncha, sedan lite jetski, simning och solning.
Middagen åt vi på något fancy ställe vid namn "china grill".
Medan Chrille parka bilen beställde jag Marko och Chrilles tjej in en fördrink, MEN! Det slutade snopet med en cola för min del då jag inte hade något leg med mig...på en restaurang?!!!!!! Hallå!
Aja, maten fick helt klart minus pga av sureriet,skitamerika!

Nu har vi packat det sista och ska hoppa i säng för att sedan tidigt i morn bitti flyga vidare till Las vegas.
Las vegas, here we come. :)

Håll i hatten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0