Go mat, go dryck och gott sällskap!

Idag har det varit en riktigt trevlig dag och kväll.
Pga kundbristen på jobbet så var jag ledig idag, lagomt skönt såhär dagen före semester :)
Imorse vaknade jag runt halv tio, gudars så trevligt.
Klev upp, lite halvstapplandes pga av inflammationen i båda fotsenorna....tar några steg innan senorna gått ut sig till lagom längd och jag kan ta normala steg.
När jag väl tog mig till köket satte jag på lite ägg, gjorde gröt och 2 mackor, sen var min dag gjord!


Mätt och belåten satte jag mig vid min tavla som jag håller på att skapa, måste medge att den håller på att bli ett mästerverk....nästa iaf  ;), nöjd än så länge.
Efter mkt hjärnverksamhet och kreativitet gav jag mig ut i bilen för att ta mig till nacka forum för att handal lite småprylar, på vägen tillbax till bilen köpte jag på mig några t-shirtar till Marko...ihopp om att han ska rensa ut lite gamalt från garderoben sen typ....tja....14årsåldern.
Väl hemma igen (och klockan gick snabbare än jag beräknat) så snodde jag på mig knalldojjorna för att ta en lite rask promenad innan jag skulle stoppa i mig nå litet innan jag tog en rumpstretch för att försöka underlätta min andra inflammation som tagit läger i min svanskota...inte lätt att bli gammal..
Efter lite stretch var det hopp in i duchen för att sedan ta taxi in till stan för att smaka av en god middag med min andra hälft. Den var godkänd...men inte mer än så. Drickat däremot var mer än godkänt och slog rot i hjärnbalken redan efter 2 klunkar.
Därfter åkte vi till casinot glada i hågen i tron om att vi skulle gå därifrån med lite extra kosing... så blev dock inte fallet så vi åkte till Berns en sväng för att ta ett glas med min Mysan och hennes sällskap innan vi rullade hemåt.

Nu ska jag snabbpacka lite, för imorn drar vi till gotland över helgen så nu blir det lite stiltje i bloggandet...igen...sorry. (men nu har jag iaf en anledning....på resande fot...ingen dator.) Men jag är tillbax på måndag, promise.

Nu tar vi med andra ord en paus, men hääääng med!.... som Aschberg brukar säga ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0