Full rulle

Gårdagens middag visste vart den skulle! Gott var det.
Det grillades Vildsvin och dracks vin för dem som fick. Jag och Marko fick snällt sitta och titta på...kul.

Imorse var jag och Marko uppe med tuppen, även med solen på våran morgonpromenad.
Guuu så underbart det är när vädret är på det humöret!
Nisse och Hugo hakade också på.
Åkrarna var fulla med kanada..ehh..fåglar? (Blev osäker på hur man stava till jess-ica :), vilket Hugo tyckte var underbart roligt. Han sprang och snubbla över den ojämna jorden...dyngan..på åkern för att få tag på en fågel. Vet inte riktigt hur han tänkte där. Redan innan han hade påbörjat sin spurt hade dem lyft från marken. Kanske var det därför han skutta så fint i hopp att även han skulle lyfta? Kul var det iaf. 

Efter promenaden fick det bli en snabb frukost innan vi skulle lämpa av Fille på jobbet (Cafet). Där tog vi en snabbkaffe innan vi åkte vidare ut till Liljeholmen för att hälsa på Syster på hennes nya jobb. Det var ju kul att se hennes "andra" hem... "du får gärna flytta hem snart så man får träffa dig lite mer ;).
Affären, och inte på tal om själva centrumet var riktigt fint.

Efter besöket väntade en lunch för att sen möta upp Fredde och hans dotter Bella. Dagen till ära bar hon en Prinsessoutfit, en riktig Pangbrud.

En dam som vet vad hon vill. Vill man vara Prinsessa för en dag så ska man.
Bäst av allt var att hon hade typ 20 halsband, 15 armband och 9 ringar, man ska inte snåla med accesoarer.
Ringarnas smycken hade hon inåtvända mot handflatan, varför kan man fråga sig...men det visade sig ju självklart vara lättare att visa upp dem då ju.
Bra där Bella. :)


Senare körde jag ett pass med Marko och Fredde på gymmet (bra jobbat grabbar) innan vi åkte hem för att grilla. Nu är det dax för sängen efter en skön och kul dag.

Söv gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0