Fredagsmotion

...kan man minst sagt kalla det.
Då min dag började lite halvdåligt med 2 avbok så snorde jag på mig promenadskorna för att ta mig en frisk promenad ute i höstluften, mkt skönt och uppfriskande.
Därefter väntade några kund-timmar följt av en cattlebell-utbildning som vi skulle ha denna fredagseftermiddag, härligt!

I TRE timmar stod vi och slängde med diverse olika storlekar av cattlebells (ser ut som kanonkulor med handtag). Den ena övningen avbytte den andra, teknik nöttes in och smidighete och styrka fick stå till svars.
Jag var lite skeptisk till utbildningen....eller snarare cattlebellsen innan men jag måste faktiskt medge att det var grym träning. Kanske inte det första man slänger fram till en person med dålig rygg och stabilitet i bålen...njae.. Här måste man vara hyfsat stark och träna mkt mkt teknik innan man ger sig i kast med större vikter.
Vi alla kände av både rygg och axlar efter allt svingande och pressande.
I pausen fick jag lite massage...
 Såhär i eftertanke kan man ju tycka att positionen var lite illa vald, men bättre blev jag :D

Efter 3 timmars träning åkte jag hem en snabbis för att slänga i mig lite fil och macka innan jag skulle möta upp Marko på gymmet... jag körde de muskler som inte tagit så mkt stryk tidigare....typ vaderna :) Nä då, lite extra rygg och baksida axlar blev det oxå.

Sen var det hem för att röja undan det värsta innan Classe och Lina skulle komma över på en liten fördrink innan vi skulle ta oss vidare in till stan för att käka en UTSÖKT middag på Beirut Cafe. Det kan jag varmt rekomendera. Grym mat och MKT mat,rätt ställe för mig ;) Jag var smart nog och sparade mig från varmrätts"tallrikarna" tills dess att varmrätterna kom in på små fat. Det var bara att välja och vraka. Min favorit var oxfilen och kycklingen ihop med en persiljesallad och hommus. Grodlåren var över förväntan jäkligt goda. Smakade fisk.

Efter vår middag åkte jag och lina för att dansa medan herrarna åkte till blomman som jobbar på stampen.
På vårat ställe var det damer 45+ som regerade, inte bara befintlighetsmässigt utan bland killarna oxå. Jag och lina kände oss lite smått oattraktiva där vi stod framför ställets stora ventilationsfläkt och sjöng till carola...haha. Eller vi hade inte direkt valt vår malplacerade plats, det var där vi helt enkelt fick stå. Schyrre.

Det var en kul men jättekonstig kväll om jag tänker efter.
Vi var fram och önskade Robyn som är en av både min och Linas favvosar på dansgolvet, å vad fick vi för svar?!
"A men, jag har bara gamla låtar"
Vi kontra: "Ja, men det gör inget"
Han. " Ja men d funkar lixom inte, å sen är det är ju bara för att hon (pekandes på lina) är lik robyn som ni vill ha den och det blir ju lixom lite patetiskt...

Både jag och lina höll på att falla ner på golvet av skratt.
Visst är hon typ en kopia av robyn men dock inte riktigt våran anledning till musikönskan.. ja ja.

Vi återgår till väggventilationen och vinden börjar få våra öron att susa lite lätt.
Jag vrider huvudet snett bakåt och jag ser till förvåning hur en tidigare skidåkarutövare sen tidigare står och hånglar med en dam,EN DAM! Å vad är han, tja 29 kanske..
Jag och Lina börjar dansa ännu yvigare än tidigare...haha.
Och som grädde på moset så kommer en kille fram till mig och pekandes på mig och lina frågar "är ni ett par eller?" Här kommer flabb nr 3...eller inte riktigt än.
Först blir jag så ställd men jag spelar med "hon och jag? Japp, vi är ihop"..
Han:"eller driver du med mig?" Å här, här kom flabbet.
Stackarn blev röd och vi gick ut för att hämta jackorna för att sen hämta upp våra andra hälftar.

Bland kvällens alla höjdpunkter så tog den i taxin priset.
Jag råkar nämna att jag tycker att Marko ska fimpa för gott...marko går på Classe som tydligen oxå sagt tidigare att han skulle sluta.... Classe blir sur, drar ner bilrutan och hivar sitt cigg-paket...hetsar Marko. Markos ruta åker också ner, ett handslag äger rum och VIPS så har de båda slutat röka!
ÄNTLIGEN!

Kunde kvällen slutat bättre!?
NIX.
I´m happy.

Kommentarer
Postat av: Lina

Det var en rolig kväll, med fantastisk middag, mycket trevligt sällskap och ett mystiskt besök på dansstället ;)Avslutningen toppade faktiskt det hela.

Jag tackar för en kanon kväll helt enkelt!!Kram kram

2009-11-16 @ 18:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0