MMMamma!

Hon sa det!!!
Hon har mmm:at en hel del de sista två dagarna och igår kom det, mmmmamma, mamma!

Stolt mamma med duktiga Moa.


Nu mammas det för fullt. Om hon vet vad mamma betyder tvivlar jag på men hon säger det, mamma mamma mamma och det är huvudsaken. :) 
Marko är avis ;) Men det börjar smått nu även komma ba ba ba.

Här går det undan, gäller att hänga med!

Kommentarer
Postat av: Sandhra

Hej.

Visst är det en uuunderbar känsla när de säger mamma för första ggn, här kom det för ngr veckor sedan innan har vi mest hört mamama men så sa Peter till Dani- var är mamma och hon tittade på mig och sa klockrent MAMMA <3. Behöver knappt nämna att det kom en tår av stolthet och glädje :-). Inatt är det dock vaken natt då vår pärla fått vinterkräksjukan :-( .. Fy vad jag önskar att mitt kunde fortsatt i flera dagar än att se henne må så dåligt :-( .. Du som älskar att laga mat ska få ett supergott recept på parmesanostspotatismos överbakad texmexkyckling av mig ngn dag ..! Såå himla gott men skriver ner det när jag sitter vid datorn ist för telen nästa gång om det låter som ngt som faller er i smaken :-),nää dags att övergå till att "vaka" över vår lilla, sjukvården tyckte inte vi skulle åka in ikväll trots att hon bara fått i sig 100 ml vätskeersättning på hela dagen :-( hmm..: blir BVC imorgon bitti iaf, .. Du skrev för ett tag sedan om ideér på vad man kan hitta på som mammaledig, jag säger bara babysim och lek o sångstunder är ngt jag varmt rekommenderar :-) Dani älskar dem och man träffar ju lite andra

mammor oxå :-).. Må så gott allihopa och ge Moa en kram från Daniella <3

2011-02-24 @ 04:14:41
Postat av: Jessica

Ja det är härligt med de små liven. Recept är alltid välkommet! :) Jo vi har börjat gå till öppna förskolan, absolut givande och roligt. Babysim börjar vi med inom kort, kommer nog vara en höjdpunkt då hon älskar vatten. Ha det gott och hoppas lilla Daniella kryar på sig.

Kram på er!

2011-02-24 @ 14:36:19
Postat av: anonym

lite tidigt att säga första ordet, annars är det vanligt att barn säger baba

2011-03-07 @ 09:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0