Framme i Solen

(Tyvärr kommer det inte bjudas på bilder här ifrån just nu då det krånglar, så ni får hålla till godo med text. :)
sålänge.)

Las palmas, Gran Canaria, palomas, candelonas, feonas… tröttheten får mig att blanda ihop alla spanska ställen, uttryck och ord. Fast ja, det är Las Palomas vår slutgiltiga destination heter.

Vi landade i Las Palmas i förrgår. Lillskruttan härdade ut vakenheten fram tills igår kväll. Ivrigt sorterade hon alla intryck och har försökt bekanta sig med den  nya miljön, det tog sin lilla tid.

På drygt 2 dygn har hon sovit 8 timmar, kanske en kvart sammanlagt under hela flyg och bussresan ner hit på ca 7 timmar som det tog allt som allt.

Inget får missas.

Ögonlocken har varit så tunga och röda av trötthet men allt har snott hennes uppmärksamhet  från att kunna slumra in. Har det inte varit ett skrikande barn, värmen, svajande palmer, fågelskri, skramlande matsalar, folkmassor eller spanjorer som skickar fram ansiktet över vagnen för att säga: oh.. el ninjo poquto … Jag bemöter dem med ett tillgjort leeden men skulle helst av allt vilja kontra med NEEEEJ… , det är en tjej!  Jag har nu förståttoch fått svar på det jag länge undrat,  varför det för det mesta bara finns rosa resp blå babykläder i butikerna. Det är för att man som utomstående ska VETA om det är en tjej eller kille. Men vi fortsätter trotsa med allt som inte är rosa J

Hur som helst så vann John Blund igår kväll. En natt betsående av 8 timmar av en lugn, harmonisk Moa idag, skönt!

Bicepsmjölksyresprutande biceps och trötta efter Moas håll igång under resan ner på ett minst sagt hett flygplan med minimalt utrymme för ivrig bebis, babysaker och knän var vi även självklart sista resenärerna på bussen att bli avsläppta , mao vi bodde på sista hållplatsen, hotellet längst bort från flygplatsen.. Humöret var lite sisådär.

Hungriga, trötta och varma behövdes det inte mkt för att finna fel..

Marko svor över 5stjärnigt hotell som inte uppfyller förväntningar och jag slukade alla trevligt framdukade chokladbitar som mötte oss i hallen på ett litet fat då hungern var enorm efter att ha ammat moa allt för oregelbundet på flyget då ingen flaska var ett alternativ för damen.

Bagateller som att Internetuppkopplingen inte fungerade på rummet, att en smörgås inte gick att beställa från rummet (är man hungrig får man slå på stort...typ 3 rätters..), vatten inte ingick i all inclusivepriset?, och vart var havsutsikten? blev helt plötsligt en "världslig sak"..

Men nu är vi här och saker börjar landa och semestern kan börja. ;)
Hasta la vista!

:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0